Септември (Тервел) се цели в победа над Нефтохимик

Стана ясна датата на баража за влизане в Източната Б група между Септември (Тервел) и Нефтохимик (Бургас). Мачът ще се играе на 26 юни (следващата неделя) от 17.00 часа.

Септември (Тервел) се цели в победа над Нефтохимик

Отборът, който ще заиграе в професионалния футбол наесен, ще бъде определен в един мач, като все още не е обявено къде точно ще се състои срещата, но до утре и това ще стане ясно.


 

За попълването на Източната Б група ще се играе бараж между вторите в Югоизточната и Североизточната В групи - Нефтохимик - Бургас и Септември - Тервел, реши вчера БФС.

 

Шансовете на двата отбора са 50:50, заяви президентът на Септември Генчо Костов. Едва вчера пред нас се откри възможност да играем в Б група, за това все още не сме мислили за финансирането в по-горната група, но ако се класираме, ще подсигурим участието на отбора в професионалния футбол, коментира той.

 

Никой не ни слагаше в сметките за второто място, но през годината показахме, че имаме голям потенциал и играем добър футбол, допълни президентът на клуба от Тервел.

 

Старши треньорът на Септември Радослав Вардаров ще има на разположение всичките си състезатели за най-важния мач в историята на тервелския футбол.