Баскетболисти и скейтъри ще се състезават в народни носии и фермерски дрехи в Добрич

В неделя, 30 април, на скейт парка ще се проведе третото издание на "Beat My Crew". Сеитбата - това е името на фестивала тази година. Причината е дрескодът за участниците.

Баскетболисти и скейтъри ще се състезават в народни носии и фермерски дрехи в Добрич

Мисията на "Beat My Crew III" е да обедини и сприятели младежи от различните алтернативни спортове. Изданието неслучайно е наречено "Сеитбата" - целта на организаторите е да посеят в младежите семената на динамичното и изпълнено с позитивна енергия и спорт ежедневие, да се даде пример за това как можем да се забавляваме и спортуваме, надграждайки културата, човешките ценности и българските традиции.



Началото е в неделя, 30 април, от 9.00 часа. Фестивалът ще се проведе на скейт парка в градския парк на Добрич и ще продължи до вечерта.

Програмата включва състезания по скейт, кънки и стрийтбаскет; улични танци; уроци по скейт и кънки; отворена тренировка по баскет и още много изненади.

Най-интересно тази година е дрескодът за всички участници в състезанията по скейт, кънки и стрийтбаскет - народна носия или фермерско облекло.