Още две победи и първо място в зоната за футболистите на ФСГ "Васил Левски" - Добрич

Гимназията е на един мач от историческо трето поредно класиране на държавни финали в тази възрастова група. С три гола във вратата на варненци днес се отличи Емо Ангелов.

Още две победи и първо място в зоната за футболистите на ФСГ "Васил Левски" - Добрич

Продължава победният ход на Финансово-стопанска гимназия "Васил Левски" по футболните терени. Отборът за ученици в 11-12 клас записа нови два успеха през тази седмица на училищното първенство, след като преди това стана шампион на град Добрич и на областта.



През тази седмица се изиграха мачовете в зоната, включваща нашия регион и съседните Варна и Шумен.

Във вторник ФСГ "Васил Левски" победи на стадиона с изкуствена тревна настилка в Добрич шампиона на област Шумен - СУ "Г. С. Раковски" - Каолиново с 6:3. По два гола за икономистите вкараха Емо Ангелов и Петър Радев, а по веднъж се разписаха Цветан Данаилов и Александър Димитров.

Днес възпитаниците на треньора Емил Михайлов победиха в Добрич механотехникума от Варна с 6:0. Емо Ангелов записа хеттрик, а Цветан Данаилов, Габриел Миленов и Александър Димитров отбелязаха по 1 гол.

Така ФСГ "Васил Левски" стана зонален шампион по футбол за ученици в 11-12 клас. На 2 май икономистите ще приемат в Добрич шампиона на зона Русе в решителен мач за класиране на държавните финали. При победа Финансово-стопанска гимназия "Васил Левски" за трета поредна година ще влезе в голямата шестица на България на училищното първенство по футбол на страната при най-големите.