Добрич ще бъде домакин на Фестивала „Здравей здраве“

Фестивалът „Здравей здраве“ ще се проведе на 23 април в сградата на Висше училище по мениджмънт.

Добрич ще бъде домакин на Фестивала „Здравей здраве“

Богатата програма, която се предвижда е заложена от 10.00 до 19. 00 часа. Събитието е отворено за всички граждани на Добрич и региона, с безплатен вход. Ще присъстват лектори от цяла България, които ще говорят за здравословния начин на живот. Програмата ще започне с емблематичния за град Добрич Христо Илиев, известен в България, като йога учител.


В края на фестивала е предвидена среща с Богдан Богдев, с който ще се обсъдят реални възможности да се изгради еко селище в града. Организаторите на Фестивала за град Добрич са подбрали теми, които ще помогнат на гражданите да научат повече за това как да подбират храната си, как да се грижат за тялото си, колко важна е генетичната памет на рода ни и т.н. Същият ден в лобито на сградата ще има базар за ръчно изработени храни и сувенири, като ще бъдат изложени и картини, нарисувани от деца специално за събитието.

Ще има няколко щанда, на които гражданите ще могат да тестват, посредством различни уреди, своето здравословно моментно състояние. Закриването на събитието ще бъде с български народни хора, като клуб „Жътвари“ ще демонстрират майсторство в танците, след което всички участници във Фестивала ще бъдат поканени да се включат в хорото.