Двама от местния парламент на Добрич - в Народното събрание

Йордан Йорданов от ВМРО и Даниел Петков от БСП получиха плакети от председателя на общинския съвет Иво Пенчев за работата си като общински съветници.

Двама от местния парламент на Добрич - в Народното събрание

Двама общински съветници днес за последно участваха в заседание на местния парламент на Добрич. Патриотът Йордан Йорданов и социалистът Даниел Петков бяха избрани за народни представители.



В началото на сесията от името на общинския съвет те получиха плакети от председателя Иво Пенчев в знак на уважение за приноса им в работата на общинския съвет на град Добрич.


Очакваме вие да сте нашият глас в София, заяви председателят на Общински съвет - Добрич Иво Пенчев.

Пожелавам ви с много амбиция и настойчивост да работите за просперитета на Добрич и областта - с тези думи се обърна към новоизбраните депутати кметът Йордан Йорданов.

На местата на Йордан Йорданов от ВМРО и Даниел Петков от БСП в общинския съвет ще влязат съответно Тихомир Маринов и Георги Георгиев.

Рожден ден днес има общинският съветник от БСП арх. Емилия Добрева. От името на общинския съвет и на общинска администрация преди заседанието тя получи букети от председателя Иво Пенчев и кмета Йордан Йорданов.