Драго Йорданов дебютира с победа в К1, Деян Галинов също спечели

Двамата добричлии станаха шампиони на Ultimate Pro Fight VII.

Драго Йорданов дебютира с победа в К1, Деян Галинов също спечели

В препълнената до максимум със зрители зала на Двореца на културата и спорта във Варна снощи се проведе седмото издание на веригата Ultimate Pro Fight, организирана от Event Management. Едно от най-големите събития в бойните спортове за годината включваше 7 зрелищни мача. В професионалната галавечер участваха двама добричлии.


Драго Йорданов със своя треньор Николай Добруджански

Едно от най-големите имена в добричкия спорт Драгомир Йорданов записа успешен дебют в професионалния кикбокс по правилата на К1. Той победи Кирил Иванов от "ТИМ" - Варна. За радост на стотиците добричлии в залата във Варна с 3:0 съдийски гласа след много силна игра спечели Драго Йорданов. Той е състезател на "Десант" - Варна, живее в Добрич и е треньор по бойни спортове в нашия град, има 7 победи от 9 срещи в професионалния ММА.

Своя дебют при професионалистите направи и 18-годишният Деян Галинов от Добрич. Във втората битка на Ultimate Pro Fight VII републиканският шампион за юноши победи Александър Чакъров от "Ахил" - Варна. Деян Галинов доминираше във всеки от трите рунда и заслужено след края на срещата с 3:0 съдийски гласа бе обявен за победител. Младият кикбоксьор е от Добрич, учи във Варненска морска гимназия "Св. Николай Чудотворец" и тренира в местния спортен клуб "Вокил".