Радан Кънев, националното ръководство на "Нова Република" и кандидат-депутати разговаряха със стотици добричлии

Амбицията на "Нова Република" е за една солидна парламентарна група в следващия парламент с представител от 8-ми МИР - Добрич.

Радан Кънев, националното ръководство на "Нова Република" и кандидат-депутати разговаряха със стотици добричлии



Радан Кънев - председател на "Нова Република", Трайчо Трайков, Мартин Димитров и други членове на националното ръководство на надпартийната платформа днес посетиха Добрич. Заедно с кандидат-депутатите на "Нова Република" за област Добрич те се разходиха по центъра на града. Радан Кънев, Трайчо Трайков, Мартин Димитров, първият в листата Мирослав Георгиев и останалите кандидати от 8-ми МИР - Добрич разговаряха със стотици граждани, запознаха се с техните проблеми, представиха им визията на "Нова Република" за развитие на България, Добруджа и Добрич, убедиха ги защо е важно да се гласува с номер 4 в бюлетината.

Посещението в нашия град е част от обиколката на Радан Кънев в Североизточна България, включваща както областните центрове, така и по-малки населени места. Навсякъде в региона виждаме хора, които са отвратени от театъра, които им разиграват БСП и ГЕРБ, сподели лидерът на "Нова Република". Очевидно е желанието на тези две партии да управляват заедно, смята Радан Кънев. Североизтокът показва какво носи тяхното управление - разбити пътища, обезлюдени и обедняващи градове, хора, загубили надежда, добави той.

Ние не сме Реформаторски блок втори, трети или четвърти номер, ние няма да влезем в подобна срамна коалиция, категоричен е Радан Кънев.

Амбициите ни на тези избори на национално ниво са за една солидна парламентарна група, а в Добрич - за един мандат, заяви председателят на "Нова Република". Нашите цели са дългосрочни, гледаме в перспектива "Нова Република" да бъде водаща политическа сила, добави Радан Кънев.













Купуването и продаването на гласове е престъпление.