210 лалета раздадоха на жените в Добрич представители на Реформаторски блок – Глас народен

Водачът на листата Настимир Ананиев заедно с кандидатите за народни представители от листата и младежи от Реформаторски блок – Глас народен, облечени в тениски с № 21, изненадаха приятно днес много жени от Добрич.

210 лалета раздадоха на жените в Добрич представители на Реформаторски блок – Глас народен



По обяд те обходиха централната пешеходна зона в града, като подаряваха лалета на дамите и отговаряха на зададени въпроси. На отправено пожелание от симпатизанти, че ще се радват Настимир Ананиев отново да е в парламента, той отговори, че е убеден, че реформаторите ще имат стабилно присъствие, защото е необходимо да се надгради това, което е започнато през изминалите две години. „Хората ни припознават като обединената десница, която не руши мостове, а ги създава. РБ е притегателен център за десните хора и данните вече показват, че стратегията ни и убеждението ни да обединяваме, са правилни, гласовете на дясно мислещите хора не бива да се разпиляват. Реформаторският блок е правилният пристан за тях“, каза още водачът на листата за област Добрич. Той допълни, че единствено от РБ не се включваме в обидното за избирателите наддаване за пенсии и заплати, а даваме прагматични решения. Само РБ говори за антикорупционен закон и че за корупция са осъдени под 5 души в страната.

Настимир Ананиев попита заобиколилите го граждани дали са чули, някоя от другите политически сили да говори за оборудването на 400 нови линейки, за ремонти и обновяване на всички спешни центрове и отделения в страната, за това, че учебниците до 12-ти клас трябва да бъдат безплатни и да се въведат строги мерки против неграмотността… На тези въпроси хората отговориха отрицателно.

Придружен от съмишленици, Настимир Ананиев проследи с интерес надпреварата в Осмомартенското рали за дами, организирано от Автомобилен спортен клуб „Добрич“, Съюз на българските автомобилисти със съдействието на Община град Добрич.

Водачът на листата на Реформаторски блок – Глас народен за Добрич Н. Ананиев поздравява всички жени, като им пожела да бъдат здрави, обичани и красиви.


 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.