Само хора от Добрич в листата на "Да България"

"Да България" е дългосрочен политически проект, заяви председателят на движението Христо Иванов.

Само хора от Добрич в листата на "Да България"

Добрич е третият град, в който "Да България" представи своята листа, след Стара Загора и Бургас.



В листите ни се вижда, че имаме човешки и експертен ресурс да бъдем националната сила, която ще донесе промяната и която може да превърне тези избори в референдум дали българското общество ще продължава да търпи това ниво на корупция и мафиотско управление, заяви председателят на движението Христо Иванов.

Цялата листа в нашия избирателен район е от хора от Добрич. Водач е Ивайло Мирчев - предприемач в сферата на информационните технологии, има малка софтуерна компания.

Живея в София от 15 години, но много бих искал да се завърна, обичам града си и винаги съм се интересувал от него, сподели той.

В нашата листа няма парашутисти, всички кандидатите на "Да България" в Добрич са от тук, доказали са се в своята работа и са заставали зад граждански инициативи, отбеляза Ивайло Мирчев.

"Да България" е дългосрочен политически проект, а не е създаден просто за тези избори, заяви Христо Иванов. Не гледаме на тези избори като на нашия Ватерло, добави председателят на движението. Социологията показва убедителен растеж на подкрепата за "Да България" и за мен без никакво съмнение ще бъдем в следващия парламент, смята Христо Иванов.