Валентин Ангелов е новият треньор на Добруджа

Новият старши треньор на мъжкия отбор на ФК Добруджа ще бъде Валентин Ангелов.

Валентин Ангелов е новият треньор на Добруджа

Той заменя на поста досегашния наставник Диян Божилов. Добруджа завърши на последното девето място в Източната Б група през изминалото първенство.


 

В мъжкия тим ще бъдат привлечени много футболисти от юношите старша възраст. Те още от деца са водени именно от Валентин Ангелов и той най-добре познава техните качества. Гръбнакът на мъжкия състав на Добруджа ще бъде изграден около сегашната юношеска формация, като ще се разчита и на опита на основните фигури от представителния тим. Очаква се Филип Флоров и Венци Желев, които помогнаха на юношите до 19 години за отличното им представяне, да се завърнат в мъжкия състав.

 

През този сезон Филип Филчев и компания, водени от Валентин Ангелов, постигнаха впечатляващи победи в Елитната юношеска група до 19 година над най-добрите футболни школи на България като Левски, Славия, Локомотив (София), Пирин, пловдивските Ботев и Локомотив и други.

 

На Валентин Анеглов и неговите момчета остава един последен мач в Елитната юношеска група - в неделя от 10.30 часа на стадион "Дружба" те приемат Пирин 2001 в търсене на победа, която да ги изпрати на 4 място в крайното класиране.