Младежи от Добрич организират „бързи срещи“ с цел намиране на половинка

На 17 февруари, Петък, от 19 ч. всеки, който иска да открие своята половинка ще може да го направи посредством т. нар. „Бързи срещи“.

Младежи от Добрич организират „бързи срещи“ с цел намиране на половинка

Инициативата е организирана от БЧК гр. Добрич, заедно със Студентския съвет към Висше училище по мениджмънт. Събитието ще се състои в зала 104 на ет. 1 в сградата на училището, като са поканени всички желаещи, в т.ч. ученици от 10 и 11 клас, както и студенти и гости на града. Инициативата е част от празниците, посветени на Св. Валентин и е естествено продължение на организираното на 14 февруари тържество Love is in the Wine.



Въпросните „бързи срещи“ ще представляват кратки 2 минутни разговори между двама участници, които ще се наложи да попълнят анкетна карта след края на всеки тур. На всеки две минути ще се сменят представителите на двата пола, като това ще осигури многообразието в общуването със събеседници на участващите в събитието. Впоследствие при съвпадение в интересите на двама души тяхната контактна информация ще бъде разменяна. Идеята на играта ще е да се опознае максимално добре партньора за краткото време, с което разполагат т.нар. състезатели. Водещ на инициативата ще бъде представител на БЧК гр. Добрич, които са предвидили и провеждането на още 3-4 игри, свързани със запознанството и сближаването между участниците.