Йордан Йорданов: Винаги съм бил и ще бъда против изграждането на бежански лагер в Добрич

Кметът на Община град Добрич Йордан Йорданов е подписал също онлайн петицията против изграждането на бежански центрове тук. На своята официална фейсбук страница той заявява, че ще е първият, който ще излезе на протест срещу едно подобно решение на правителството. Ето какво написа кметът Йордан Йорданов:

Йордан Йорданов: Винаги съм бил и ще бъда против изграждането на бежански лагер в Добрич

"Току що подкрепих петицията против изграждането на бежански център в Добрич. В политически активно време, да не позволяваме на безпочвен популизъм да се шири във фейсбук пространството. А на онези, които се упражняват по темата да кажа за пореден път:
Винаги съм бил и ще бъда против изграждането на бежански лагер или център на територията на град Добрич. Както неведнъж съм казвал ще използвам всички законови мерки да се противопоставя на подобно решение на МС. Декларациите обаче не са част от тях, те имат просто информативен характер. Ако правителството, което и да е то, реши да премине към изграждане на бежански център в Добрич освен административно като кмет, аз като жител на този град ще бъда първият, който на площада ще протестира със съгражданите си."