"Ден на кмета" в Община Генерал Тошево

Преди да се състои първото за 2017 година заседание на Общинския съвет Генерал Тошево в Общинска администрация се състоя редовната среща на местното ръководство с кметовете и кметските наместници.

"Ден на кмета" в Община Генерал Тошево

Срещата премина под знака на две теми – усложнената зимна обстановка и продължилото 7 дни бедствено положение на територията на общината, както и предстоящите парламентарни избори през месец март.



Освен това кметският екип обърна специално внимание на стартиралата данъчна година в общината, работата в социалната сфера и предстоящата кампания по отдаване на мери и пасища за стопанската 2017 – 2018 година. Обсъдени бяха още подготовката на общоселските, годишни отчетни събрания и множеството културни прояви, предвидени за месец февруари.

Представители на външни структури също присъстваха на Деня на кмета. От Гранична полиция апелираха за бдителност от страна на кметовете във връзка с очаквания засилен имигрантски поток. РУ Полиция отново призова гражданите да не се доверяват на нашумелите през последните години телефонни измамници.