Nostrabet.com – сайтът за прогнози и букмейкърски ревюта

Днес ще ви представим онлайн платформата в помощ на залагащите онлайн - Nostrabet.com.

Към каква аудитория е насочен сайта

В Nostrabet може да откриете много полезна информация за всеки букмейкър у нас. Представени са активните бонуси за играчи от България, както и плюсовете и минусите за всеки от букмейкърите. Екипа на сайта предоставя на своите читатели и полезна информация и новини преди срещите, като например контузени и наказани футболисти, евентуални проблеми в клуба и съблекалнята на даден отбор и разбира се моментната форма на отборите.

Nostrabet.com – сайтът за прогнози и букмейкърски ревюта

Основни раздели и структура на портала


1. Първият раздел е с името "Начало" и в него е описано подробно какво представлява сайта и какво може да откриете в него.



2. Вторият раздел е "Букмейкъри", но на него ще обърнем внимание малко по-надолу.

3. Под номер три в редицата е един от най-важните раздели носещ името "Прогнози". В този раздел ще откриете страхотни обосновани прогнози изготвени от екипа на Nostrabet за следните първенства: Англия, Испания, Германия, Италия, Фракция, както и за Шампионската Лига и Лига Европа.

4. Следващият раздел е "Бонуси". Определено един полезен раздел за залагащите онлайн. В него ще откриете всички активни и достъпни за България бонуси за всеки един от букмейкърите.

5. Идва ред и на раздела "Полезно". Там може да откриете уникални ръководства и стратегии за начинаещи в онлайн залагането. Малко по-надолу в материала ще обърнем и малко повече внимание на тях.

6. Следващият подред раздел е "Новини". Там ще откриете много интересни материали свързани със залагането онлайн.

7. Идва ред на раздела носещ името "За нас", в който екипа на Nostrabet разкрива целта и причините, поради които са създали сайта.

8. Последен е раздела "Контакт". Този раздел ви предоставя възможността да се свържете с екипа на Nostrabet.com.

Какви букмейкъри са разгледани в ревютата от Nostrabet


 

1. Първият представен букмейкър е Efbet. Екипа на Nostrabet ни съобщава, че именно Efbet е първият онлайн букмейкър с лиценз за България. Предоставя се и информация за активния стартов бонус, който представлява 25% на първия депозит до 100 лева. За да получите максималния бонус от 100 лева е необходимо да депозирате 400 лева в своята сметка. В ревюто на Nostrabet ще откриете още интересна информация за Efbet, както и инструкции за регистрация в сайта и помощ как да се възползвате от стартовия бонус.

2. Вторият букмейкър в списъка е Betfair. От Nostrabet предоставят интересна информация за букмейкъра, като съобщават, че именно Betfair предоставя на своите клиенти възможността да влязат в ролята на букмейкъри, чрез спортната си борса. От екипа на Nostrabet оценяват високо мобилното приложение на Betfair, а също така информират и за стартовия бонус. Бонуса представлява три безплатни залога на стойност 10 евро всеки, а условието е да направите депозит на 10 евро в сметката си.

3. Sportingbet е представен на трето място от Nostrabet. Той е представен като букмейкъра предоставящ на клиентите си страхотни бонуси за редовни клиенти и много удобен дизайн на сайта. В експертното ревю на Nostrabet ще откриете работещ линк за сайта, както и мнения на клиентите на букмейкъра.

4. Под номер четири в списъка е представен Bet365. Nostrabet представя букмейкъра Бет365 като един от световните лидери на пазара, предоставящ на клиентите си страхотен дизайн, коефициенти и бонуси.

5. Следващият представен ни от Nostrabet букмейкър е Pinnacle Sports. От екипа на Nostrabet представят интересна информация за букмейкъра. Той е известен с уникално високите си коефициенти и това, че не ограничава нито един акаунт на играч. Единственият му минус според Nostrabet е това, че не предлага бонуси.

6. Последния букмейкър в списъка е Националната Лотария 7777.bg. От Nostrabet детайлно показват букмейкъра и всички възможности за залози, които предоставят от лотарията.

Прогнози на Nostrabet.com


Както споменахме по-нагоре в материала Nostrabet предлага на своите читатели и раздел с прогнози. Прогнозите са обосновани и обхващат водещите първенства на Европа. Определено прогнозите заслужават своето внимание. Те предоставят изключително полезна информация, която ще ви помогне при изготвянето на вашият залог.

Насоки за начинаещи - полезни стратегии и ръководство.


Както обещахме сега ще обърнем повече внимание на раздела "Полезно" представен ни от Nostrabet.com.

Първият подраздел е "Ръководство". В него ще откриете уникално съдържание. Представяме ви само няколко от нещата, който може да откриете в това ръководство.

1. Как да изберем правилния букмейкър - тук от екипа на Nostrabet ще ви помогнат в избора на подходящия за вас онлайн букмейкър. Изложени са предимствата и недостатъците на всеки един от достъпните за България букмейкъри. Това определено е един доста полезен раздел.

2. За бонусите – предимства и недостатъци. Тук ще научите повече информация относно бонусите. От Nostrabet са се постарали да покажат всички активни бонуси за нови играчи и по този начин всеки един от вас да избере подходящия за него бонус и букмейкър.

3. Термини при залозите. Определено нещо много важно за новобранците при интернет залагането. Ще откриете всички термини използвани при залагането онлайн.

4. Основни съвети за начинаещите. От екипа на Nostrabet определено са си свършили повече от перфектно работата и са извадили по изключително достъпен начин най-важната информация при залагането онлайн.

В този подраздел ще откриете и още много полезна информация - определено си заслужава да посетите Nostabet.com и да отделите време и да прочетете този раздел.

Вторият подраздел е "Стратегии". Определено също си заслужава да се прочете. От Nostrabet предлагат различни видове стратегии, като стратегия за залози на женски тенис, залози на брой голове, стратегия за залози на опцията Гол/Гол и много други.

Как да се свържем с Nostrabet.com


Най-лесният начин да се свържете с екипа на Nostrabet е като посетите сайта и раздела "Контакт". Там ще откриете физическият адрес за контакт, електронна поща: support@nostrabet.com, както и директна форма за контакт.

Нашата оценка за Nostrabet


 

Оценката ни за Nostrabet е отлична. Определено от екипа са се постарали да съберат най-важната информация и да я предоставят изключително достъпно на потребителите.