MySuccess.bg ще представи добри бизнес практики на 15 юни във Варна

Форумът за добри практики от бизнеса на водещи български компании MySuccess.bg, организиран от сп. Enterprise, в партньорство с Българска стопанска камара и подкрепата на Борика-Банксервиз и Банка ДСК, който премина повече от успешно в Пловдив и Бургас, продължава своя тур във Варна. На събитието ще присъстват представители на малки и средни компании от Варна и региона, работещи в различни браншове.

MySuccess.bg ще представи добри бизнес практики на 15 юни във Варна

Лектори ще бъдат мениджъри от компаниите: Интерсервиз Узунови, Херти, Борика-Банксервиз, Агри груп холдинг, ДСК и „ДСК Бул-Проджект“, както и маркетинг и бизнес консултанти.


 

Досега всички участници се обединиха около идеята, че споделянето на добри практики е това, което липсва на голяма част от бизнеса у нас и подобен форум е добро средство за преодоляване негативните последствия от кризата.

 

„Радвам се, че имаме възможност да споделяме опита си. Българският бизнес има нужда от комуникация и иновация. Това е и целта на MySuccess.bg – да предостави пространство за комуникации и партньорства“, сподели Ева Любомирова,  издател сп.ENTERPRISE.

 

Презентационната част завършва с дискусионна сесия за електронно банкиране, специализирано кредитиране, финансиране срещу субсидии и Европейските фондове. „За нас е много важно управителя на фирмата да знае къде иска да  развие своя бизнес, на какви пазари ще се представи, кои са доставчици, които ще избере. Това са фактори от първостепенно значение“, коментира Анна Прессолска, Директор Дирекция „Малки и средни предприятия“, Банка ДСК.

 

В детайли ще бъде разисквана и темата за Европейските фондове. Борис Тошев, Директор „Малки и средни предприятия“ в „ДСК Бул-Проджект“ ще даде конкретни примери за консултантските услуги, нуждата от проектен мениджмънт, изготвяне на технически задания и тръжни документи. Участниците ще имат възможност да коментират конкретни практически казуси и да научат някои от основните параметри, свързани с осъществяването на евро проекти.

 

Финалът също е под формата на дискусия, посветена на новите тендеции в продажбите и маркетинга, иновациите в бизнеса и успешните подходи за продажби на услуги в туризма, в период на нестабилна финансова среда.

 

MySuccess.bg във Варна ще приключи с традиционна томбола, в която четири от компаниите участници ще си тръгнат с награди – реклама в списание ENTERPRISE, мегаборд на магистрала Хемус и банери на website-а на сайта на Варна moreto.net на стойност 2 000 лева.