БНТ 2 ще предава Добруджа 07 - Хурикаани

Мачът е на 22 декември, четвъртък, от 20.00 часа в Двореца на културата и спорта във Варна.

БНТ 2 ще предава Добруджа 07 - Хурикаани

Волейболното първенство на България ще се поднови в средата на януари, но емоциите за Добруджа 07 продължават с пълна сила и през следващата седмица. Първо в понеделник шампионите ще получат наградата за отбор на Добрич за годината, а в четвъртък е реваншът от 1/32-финалите за Купата на CEV срещу финландския Хурикаани (Лоймаа).


Всички фенове, които няма да могат да подкрепят добруджанци в залата във Варна, ще могат да наблюдават мача по националната телевизия. БНТ 2 ще излъчва директно срещата.

Припомняме, че билетите за реванша от 1/32-финалите за Купата на CEV между Добруджа 07 и финландския Хурикаани (Лоймаа) вече са пуснати в продажба. Те могат да бъдат закупени на бензиностанции ОМВ, касата на Двореца на културата и спорта - Варна, както и онлайн на www.ticketportal.bg - (ТУК). Цената е 5 лв. Първият мач във Финландия бе спечелен от домакините с 3:0 гейма. Ако Добруджа 07 спечели с 3:0 или 3:1 на реванша, ще се стигне до решителен златен гейм, който ще определи кой ще се класира за следващия кръг на втория по сила европейски клубен турнир по волейбол при мъжете.