Община Добрич обявява нов конкурс за туристически слоган

Община Добрич обявява нов конкурс за туристически слоган
Община град Добрич организира конкурс за изработване на проект за туристически слоган (послание, мото, рекламно изречение) на град Добрич, който да бъде неразделна част от печатни рекламни материали, информационни и промоционални носители, сувенири и албуми, уеб сайт, електронна реклама и всички възможни медии.

Целта на конкурса е да бъде открито посланието към туристите, което представя най-точно град Добрич като целогодишна туристическа дестинация за културно-исторически, спортен, конгресен, панаирен и бизнес туризъм. Слоганът трябва да отличава туристическа дестинация Добрич от останалите и да участва в изграждането на нейния туристически имидж.

Конкурсът е открит, като право на участие в него имат всички български и чуждестранни физически и/или юридически лица и техни обединения. Всеки участник има право да представи до три предложения за туристически слоган на град Добрич, всяко на български и английски език.

Подаването на предложенията за слоган се извършва само по електронен път на официалния електронен адрес на Община град Добрич: dobrich@dobrich.bg в срок до 10.01.2017 г. включително.


Журито ще присъди една първа награда от 2 000 лева.


Припомняме, че първият конкурс приключи без победител, затова бе овявен втори.

Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+