Голям американски лейбъл издаде новия трак на добричлията Тафо Великов

Тафо Великов, D-Press и Angelina издадоха първия си сингъл за международен лейбъл - Echelon/AIA (САЩ), част от най-голямата промоутърска мрежа на EDM.COM.

Голям американски лейбъл издаде новия трак на добричлията Тафо Великов

Новата песен на добричлията Тафо Великов се казва "Pain'n'Pleasure" и е колаборация с D-Press & Angelina, с които по-рано тази година издаде и "Desire" - парче, което беше съпортнато с премиера в Deep Sounds на EDM.COM и вече има и почти 100 000 слушания в канала на CDeep.



Новото "Pain'N'Pleasure" се издава от щатския лейбъл Echelon/AIA, част от голямата платформа на EDM.COM. Те държат и едни от най-големите промо канали за електронна музика в soundcloud, сред които са трап и дъбстеп канала им, deep sounds, Wonderlust, Chinchilla, House Music, Essential Music и много други, с обща аудитория от милиони слушатели. Големи имена в хаус музиката са издавали парчета за Echelon, сред които Ghastly, Jawz, DR Fresch и Lexy Panterra.

Тримата са първите българи в Echelon, а тракът им вече гони 20 000 стрийма в soundcloud канала на лейбъла. Може да бъде закупен от itunes или слушан в спотифай от този линк https://fanlink.to/fSh, друга опция е "Follow to download" - http://goo.gl/j9P4m0.

Станислав Великов, познат и като Nottich, е един от най-талантливите и креативни музиканти на Добрич. Той е денс продуцент и селектор, активен в стилове като Trap, Deep House, Electro-House и Dubstep. Сред най-известните му творения са трап парчето „Ass Like That“ и дъбстеп тракът с етно елементи „Gaidastep“. През 2012 година добричлията издаде албума "Enter My World", съдържащ 14 парчета. Негови песни бяха включени в три компилации Ethnostep на немския лейбъл "Subbass Records". В тях са подбрани най-добрите песни от цял свят в този стил музика - комбинация от модерно електронно звучене и стари автентични етно мелодии. Парче на Тафо е включено в саундтрака на немски филм. Той е пускал на утвърдени фестивали в България. Първият му официален релийз за лейбъл носи името „Truly Wild“ EP, издаден от LCD Records през лятото на 2014 година. „Truly Wild“ EP влиза в класацията на Beatport „Hip-Hop Top 100 Releases“ и се изкача до 40-ата позиция. Той е автор на музиката на парчето на 100 Кила "100 Гайди".

D-Press е работил с много големи имена на родната сцена, продуцирал е "О, Мама" на 100 Кила, "Тренировка" и "Малките Авери" на Димчо и още много. Angelina пък нашумя покрай съвместния си проект с Боро Първи "Нещо Ново" (отново с музика от D-Press), както и покрай парчето с добричлията Тафо Великов и WHYZDM "Thinking About You", което навъртя над половин милион стрийма в мрежата и бе качено от големи промоутъри като MrSuicideSheep.

Очаква се в близко бъдеще тримата да изкарат още съвместими проекти.

Новото им парче може да се слуша (ТУК).

Сайтът на Тафо Великов: (ТУК)