Крисия и Тереза пеят благотворително в Добрич

Благотворителен концерт "Да протегнем на Алекс ръка!" с участието на Крисия и Тереза ще се проведе на 10 декември от 17.30 часа в зала "Добрич" (органова зала). Той е в подкрепа на 10-годишната Александра Маркова, която страда от детска церебрална парализа и епилепсия.

Крисия и Тереза пеят благотворително в Добрич


В концерта ще участват и талантливи деца от Добрич - от спортен клуб "Алексия", арт-център "Палитра", СУ "Св. Климент Охридски" и студио за поп-рок певци "Сарандев" към общински младежки център "Захари Стоянов".

Предстои на Алекс да й бъде извършена фибротомия - безкръвна операция на сухожилията, през пролетта на следващата година в Сърбия, съобщи майката на Александра Стела Илиева. След тази операция детето ще има нужда от засилена рехабилитация, която вероятно ще е също в чужбина.

Цената на билета за концерта "Да протегнем на Алекс ръка!" е 6 лева. Билети ще се продават в магазин "Берьозка" /до "Стара къща"/, в сладкарница "Шоколад" и в три детски магазина - по ул. "България 13" /срещу кино "Добрич"/, по ул. "Славянска" 11 и по ул. "Даме Груев" 2 А /зад пощата/.

Банкова сметка:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич, титуляр Александра Маркова