Жени ГЕРБ - Добрич: Време е за първата жена президент на България

Форумът "100 жени в управлението" се проведе днес в конферентна зала на хотел "Изида" в Добрич. Дискусията бе организирана от местната структура на Жени ГЕРБ. Събитието е част от национална инициатива на ЖГЕРБ в подкрепа на жените в управлението, политиката и бизнеса.

Жени ГЕРБ - Добрич: Време е за първата жена президент на България



Форумът бе открит от народните представители от 8-ми МИР - Добрич от ГЕРБ Румен Иванов и Живко Мартинов.

Инициативата е под патронажа на Цецка Цачева - председател на Народното събрание и кандидат за президент, и надявам се скоро първата жена президент на България, заяви Румен Иванов. Предстоят още много нови инициативи от Жени ГЕРБ, отбеляза Живко Мартинов.


С видеообръщение кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева приветства участниците във форума в Добрич.

Българката притежава ентусиазъм и сила, отличава ни и желанието за успех, смята Даниела Панайотова - народен представител. Винаги много държа жените в моя екип да са борбени, сподели тя. Даниела Панайотова определи кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева като жена-скала, която не дели хората и коята отстоява принципи, жена, която много умерено преценява нещата. Оргомна крачка за цялата нация ще е да имаме за президент жена и Цецка Цачева го заслужава, добави Даниела Панайотова.

Своите житейски и професионални успехи споделиха още 5 много успешни дами от Добрич и Варна - д-р Бисерка Пачолова - директор на Регионалната здравна каса в Добрич, Даниела Димова – директор на Театрално-музикален продуцентски център - Варна, Весела Панчева – директор на училище "Димитър Талев" - Добрич, Боряна Генчева - счетоводител, Магдалена Миткова - директор на Социално подпомагане - град Добрич.

Цецка Цачева е най-достойният кандидат за президент, отбеляза в края на срещата Даниела Димитрова - областен ръководител на Жени ГЕРБ - Добрич.

Купуването и продаването на гласове е престъпление