Жени ГЕРБ - Добрич: Време е за първата жена президент на България

Жени ГЕРБ - Добрич: Време е за първата жена президент на България
Форумът "100 жени в управлението" се проведе днес в конферентна зала на хотел "Изида" в Добрич. Дискусията бе организирана от местната структура на Жени ГЕРБ. Събитието е част от национална инициатива на ЖГЕРБ в подкрепа на жените в управлението, политиката и бизнеса.


Форумът бе открит от народните представители от 8-ми МИР - Добрич от ГЕРБ Румен Иванов и Живко Мартинов.


Инициативата е под патронажа на Цецка Цачева - председател на Народното събрание и кандидат за президент, и надявам се скоро първата жена президент на България, заяви Румен Иванов. Предстоят още много нови инициативи от Жени ГЕРБ, отбеляза Живко Мартинов.С видеообръщение кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева приветства участниците във форума в Добрич.


Българката притежава ентусиазъм и сила, отличава ни и желанието за успех, смята Даниела Панайотова - народен представител. Винаги много държа жените в моя екип да са борбени, сподели тя. Даниела Панайотова определи кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева като жена-скала, която не дели хората и коята отстоява принципи, жена, която много умерено преценява нещата. Оргомна крачка за цялата нация ще е да имаме за президент жена и Цецка Цачева го заслужава, добави Даниела Панайотова.


Своите житейски и професионални успехи споделиха още 5 много успешни дами от Добрич и Варна - д-р Бисерка Пачолова - директор на Регионалната здравна каса в Добрич, Даниела Димова – директор на Театрално-музикален продуцентски център - Варна, Весела Панчева – директор на училище "Димитър Талев" - Добрич, Боряна Генчева - счетоводител, Магдалена Миткова - директор на Социално подпомагане - град Добрич.


Цецка Цачева е най-достойният кандидат за президент, отбеляза в края на срещата Даниела Димитрова - областен ръководител на Жени ГЕРБ - Добрич.


Купуването и продаването на гласове е престъпление


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+