Трайчо Трайков: Борбата с липсата на справедливост в България ще бъде мой основен приоритет като президент

Кандидатите на Реформаторския блок за президент и вицепрезидент Трайчо Трайков и ген. Съби Събев днес посетиха Добрич.

Трайчо Трайков: Борбата с липсата на справедливост в България ще бъде мой основен приоритет като президент



Те бяха посрещнати в центъра на града с изпълнения на „Кептън брас бенд“ - музикалните таланти от училището по изкуства „Св. Климент Охридски“. След това Трайчо Трайков и ген. Съби Събев се срещнаха със симпатизанти в препълнената зала на кукления театър, изказаха своите основни виждания за президентската институция и отговориха на въпросите на гражданите.


Гости на Добрич днес също така бяха депутатите от РБ Димитър Делчев и Радан Кънев. В срещите на кандидат президентската двойка участваха и общинските съветници от Реформаторски блок – град Добрич Явор Милушев, Георги Друмев, Герман Германов, Нивелин Радичков, Антония Кирова и Михаел Игнатов.


„Много се радваме да сме във вашия красив град, с този известен вятър, който вее гордо знамената, бихме искали това да е вятърът на промяната, а не вятърът в главите на червените кандидати, които не са един или двама, не са трима или четирима, а за съжаление почти всички са кандидати на Крамъл или ДС“, заяви Трайчо Трайков. Масово всички кандидати споделят възгледи, които са опасни, отбеляза кандидатът за президент на реформаторите. „Кандидатът на БСП Румен Радев твърди, че е съвсем в реда на нещата една по-голяма държава като Русия да окупира територии на съседи, бих му платил една екскурзия до Хасково или Кърджали, за да го каже лично на хората там – че големият съсед може да си хареса парче от България“, заяви Трайчо Трайков.

Наближава кулминацията на предизборната кампания и нашата равносметка е, че хората усещат липсата на достатъчно справедливост в България, отбеляза кандидатът на РБ. Големият ангажимент, който поемаме е да променим системата в това отношение, заяви той. Промяната в България трябва да започне от системата за провосъдие и върховенството на закона, смята Трайчо Трайков.

„Националната сигурност е основна задача на президента на България, а границите и обхватът й са толкова големи, колкото президентът иска да ги види в своята работа, която според мен трябва е 365 дни в годината, националната сигурност е не само отбраната, но и здравеопазването, борбата с престъпността и други“, коментира на срещата в Добрич Трайчо Трайков.


Ние сме повели битка за европейско бъдеще на България, за максимално използване на възможностите на организациите, в които страната ни членува, за да може всеки да заживее достоен и спокоен живот, заяви кандидатът за вицепрезидент ген. Съби Събев.


Вие сте доказали, че тук, в Добрич, реформаторите побеждават, надявам се да направите това и на тези избори с номер 7, призова депутатът Димитър Делчев.


След дискусията с гражданите Трайчо Трайков и ген. Съби Събев поднесоха цветя на паметника на ген. Иван Колев. След това те се разходиха по центъра на Добрич и разговаряха с граждани.









Купуването и продаването на гласове е престъпление