Корнелия Нинова: Вярвам, че ген. Румен Радев е олицетворението на промяната

Председателят на Националния съвет на Българската социалистическа партия днес е на посещение в Добрич.

Корнелия Нинова: Вярвам, че ген. Румен Радев е олицетворението на промяната



Визитата на председателя на БСП Корнелия Нинова включваше среща - разговор с жителите на Добрич. Огладелна зала "Нели Божкова" бе изпълнена с членове и симпатизанти на социалистическата партия и граждани, подкрепящи кандидатурата на ген. Румен Радев за президент на България.


В срещата участваха още народният представител от област Добрич проф. Светла Бъчварова, Кирил Добрев - член на Националния съвет и член на Изпълнителното бюро на БСП, Мая Димитрова - общински и областен лидер на партията за Добрич.


Всички тук сме обединени от идеята за промяна, защото не сме съгласни с това, което се случва в България, с продажната политика, която се води в последните месеци, отбеляза Корнелия Нинова. Вчера българското правителство е потвърдило в Брюксел, че иска санкциите срещу Русия да продължат, но тези санкции вредят на България - икономиката и земеделието ни вече загубиха 1 милиард от загубата на руския пазар, заяви председателят на БСП.

Според нея ген. Румен Радев е олицетворението на промяната. Той е единственият различен кандидат за президент, защото всички други са представители на статуквото и на годините на прехода, подчерта Корнелия Нинова.


Присъстващите граждани също се включиха активно в срещата, изказаха своите позициии, поставиха важни въпроси към гостите и изразиха увереност в победата на ген. Румен Радев на изборите.


Купуването и продаването на гласове е престъпление