От утре гледаме "Бързи и яростни 5" в Кино Икар

Новата серия от емблематичната поредица за всички любители на високите скорости, бързите коли, красивите жени, бензиновия адреналин и екшън преследванията "Бързи и яростни", могат да гледат от 3 юни добричлии в Кино Икар. Още едно интересно заглавие е залегнало в програмата от петък - "Сбогом, мамо" на Мишел Бонев.

От утре гледаме "Бързи и яростни 5" в Кино Икар

"Бързи и яростни 5: Удар в Рио" може да гледате в Кино Клуб Икар - Добрич от утре (петък) до следващия четвъртък от 14.00, 16.15 и 20.30 часа. Вин Дизел, Пол Уокър, Дуейн Джонсън - Скалата, Александа Валентино, Лудакрис, Тайрийз Гибсън са ни подготивили много емоции на фона на красивия, но и много опасен бразилския град Рио де Женейро. Петата част на "Бързи и яростни", излязла на екран 10 години след първата, вече се превърна в най-успешната от поредицата по зрителски интерес и събрани приходи. Филмът е задължителен за гледане за всички с бензин в кръвта.


 

Другото заглавие в програмата на Кино Икар от 3 юни също е много любопитно - българо-италианския "Сбогом, мамо" на Мишел Бонев  - продуцент, режисьор и сценарист на лентата. Филмът разказва за необятната и крехка женска чувствителност. "Сбогом, мамо" е драматична история за живота на четири жени - майка, нейните две дъщери и тяхната баба, и обхваща повече от четири десетилетия. Лентата бе наградене на фестивала във Венеция, след което са разрази скандал около финансирането й от българска страна.