За първи път неделен брънч в Добрич

Ето, че се случи... и в нашия град... Неделен брънч или късна закуска, преминаваща в обяд на открито.

За първи път неделен брънч в Добрич

Както вече уточнихме, домакин на това интересно събитие бе комплекс „Рекар” – едно прекрасно място, което днес приюти сериозен брой презентатори и посетители.



Участниците в брънча, производители от Добрич и региона, предоставиха своята продукция за дегустация пред всички гости на събитието, като неуморно и детайлно разясняваха преимуществата на предлаганите от тях продукти. Именно от такива срещи имат нужда и производители, и потребители!

Всички присъстващи се възползваха от атракционите предлагани в комплекса -  разходка с пони, кон, пейнтбол стрелба... Децата оползотвориха свободното си време на катерушките в парковата част на комплекса, а родителите им се насладиха на спокойните мигове, които им донесе гостуването им именно в комплекс „Рекар”.


С голям интерес премина и музикалното представяне на възпитаниците на СОУ „Св. Климент Охридски” - гр. Добрич с ръководители Борислав Капитанов и Милена Пеева. Техните изпълнения бяха блестящи, каквито всъщност винаги са участията на тези музикални таланти. Желаем им успех в светлините на прожекторите!


Демонстрацията на езда, която бе реализирана от Тихомир Николов, един от треньорите в комплекса и неговия кон Чардар остави почти без дъх гостите. Уменията и на двамата атлети заплениха малки и големи.

На събития, като това както и на целия екип на комплекс „Рекар” желаем попътен вятър и  нека творческото вдъхновение не ги напуска, за да влагат в сивото ни ежедневие все повече цвят с новаторските си предложения!