Хванаха 6 човека в Добрич с около 5,5 грама наркотици

В края на седмицата в Добрич са задържани за притежание на наркотични вещества 6 човека с около 3,9 гр. канабис и 0,5 гр. амфетамини.

Хванаха 6 човека в Добрич с около 5,5 грама наркотици

В петък, около 10 часа по ул. „Боряна” в град Добрич е извършена проверка на А.Д. (21 г.) от град Добрич. Открита и иззета е ръчно свита цигара със зелена маса, при извършения полеви тест реагираща на наркотичното вещество канабис с тегло около 0,2 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа А.Д. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.



В събота, около 9 часа в района на паркинга на площад „Свобода” в град Добрич е извършена проверка на А.Ч. (33 г.) от град Варна. Открито и иззето е найлоново пликче със суха тревна маса, реагираща на наркотичното вещество канабис с тегло около 1 грам. С полицейска мярка за срок от 24 часа А.Ч. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Същия ден, около 14 часа в  ж.к. „Христо Ботев” в град Добрич е извършена проверка на Т.Х. (24 г.) от град Добрич. В хода на проверката е открита зелена тревна маса, реагираща на канабис с тегло около 0,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа Т.Х. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В събота, около 18 часа по ул. „Н. Петков” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация. При последвалата проверка е установено и иззето найлоново пликче с бяло вещество, реагиращо на наркотичното вещество амфетамин и тегло около 0,2 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.М. (31 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

В неделя, около 14 часа в района на бул. „Русия” в град Добрич е извършена проверка на П.Г. (28 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено и иззето полиетиленово пликче с бяло вещество, реагиращо на наркотичното вещество амфетамин с тегло около 0,3 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа П.Г. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Около 17 часа същия ден в ж.к. „Дружба” в град Добрич е извършена проверка на П.П. (25 г.) от град Добрич. В хода на проверката са открити и иззети полиетиленови пликчета и ръчно свита цигара със суха тревна маса. При извършения полеви тест те реагират на наркотичното вещество канабис с тегло около 2,4 грама. С полицейска мярка за срок от 24 часа П.П. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.