Евро 2016 – зрелищна игра и възможности за печалби

Предстоящото Евро 2016 се очертава, като футболното събитие на 2016 година. С оставащи броени дни до старта му на 10 юни, цяла Европа тръпне в очакване на зрелищна игра и високи залози и печалби. Цял месец стария континент ще ликува, гледайки едни от най-добрите футболни тимове в света.

Евро 2016 – зрелищна игра и възможности за печалби

 Обратите и изненадите са част от играта и много от любителите на футболните залози, могат да спечелят колосални суми при добри предвиждания на резултатите от играните мачове. Финала ще се постави на 10 юли, когато и победителя ще се овенчае с купата на първенството.



Домакин на Евро 2016

Домакин на събитието е  една от утвърдените футболни столици на Европа - Франция. Участниците този път ще са 24 отбора. Това петнадесето по ред Европейско футболно първенство, организирано от УЕФА е уникално по рода си заради различния си регламент на провеждане. Домакина, Франция по право се класира за участие в събитието. Ще бъдат изиграни 51 мача на общо 10 стадиона в девет френски града. Градовете Лион, Париж, Бордо, Марсилия, Тулуза, Ница, Сент Етиен, Вилньов д‘Аск и Ланс ще посрещнат футболни фенове от цяла Европа и света. Франция ще бъде за трети път домакин на това грандиозно футболно зрелище, след като се пребори с конкуренти, като Италия и Турция. Европа и Франция ще са футбол в рамките на един месец.

 

Регламент на Евро 2016

За първи път в историята на това първенство, вместо стандартните 16, ще мерят сили 24 отбора. Във вече отминалите квалификации участваха 53 Европейски държави, разпределени в 9 групи от по 5 или 6 отбора. В Ница на 23 февруари 2014 беше изтеглен жребия за предварителните квалификации. Първите класирани отбори в предварителната фаза на турнира от групите са директни участници във финалите, а изиграните вече баражи определиха и останалите отбори. Жребият за финалите беше изтеглен на 12 декември 2015 година в Париж и там отборите участници бяха разпределени в 6 групи, всяка с по 4 отбора. За първи път ръководството на УЕФА се съобрази и с часовете за излъчване и дните на изиграните мачове. Те бяха изтеглени в по-късен час и в дни, които да могат да бъдат гледани от по-широка аудитория.

 

Групова фаза на Евро 2016

Изключително интересен жребии и подреждане в груповата фаза на първенството беше изтеглен. Любителите на залозите доста трябва да се потрудят, за да предвидят изхода от срещите и да спечелят. Група ‘’А’’ ще срещне отбори, като титана Франция и Румънския футболен отбор. В група ‘’В’’ мачът между Англия и Русия, крие доста изненади за феновете. В група ‘’С’’ срещаме изключително силния отбор на Германия, а група ‘’Д’’ противопоставя отбори, като тези на Турция и Испания. Италия и Португалия са едни от най-силните претенденти в групите си ‘’Е’’ и ‘’Ф’’, но Белгия и Унгария не са противници за пренебрегване в случая. Мачовете от предстоящото първенство могат да бъдат проследени по телевизията и онлайн в каналите на Нова Телевизия. Часовете на срещите са съответно в 16, 19 и 22 часа.

 

Букмейкърски предложения и прогнози за Евро 2016

Естествено, като едно от най-популярните първенства в Европа, предоставящо зрелищна игра и възможности за солидни печалби, Европейското е добре застъпено от всички популярни букмейкъри на българския пазар за залози. Големи и утвърдени букмейкъри, като Efbet, Bet365, Betfair, Sportingbet и Pinnacle предлагат атрактивни оферти на клиентите си. Множество бонус програми и нови залози очакват футболните запалянковци, каито може да проследите на страницата с букмейкъри на Efirbet.

 

Efirbet.com – Портал за ревюта и прогнози

Предложенията и прогнозите са част от самото първенство и Efirbet е един от утвърдените сайтове за предложения и прогнози, които могат да са ви полезни, за да спечелите. Промяната на регламента на самото първенство, провокира доста въпросителни. Доста силни отбори се разпределиха в груповите фази и изхода от играта ще е доста труден за предвиждане. Прогнозите и указанията на Efirbet още в предварителната фаза на турнира, помогнаха на много фенове да спечелят в залаганията си. Един месец Европа ще бъде не само футбол, но и залаганията ще валят и мнозина ще печелят, а други ще губят.

 

Внимателно подбира прогнозите от екип на Efirbet са вследствие на задълбочени проучвания. Още повече класата на игра в това първенство изисква добър опит и предвиждане на възможните обрати. Букмейкърите предлагат много атрактивни коефициенти за залози и с добра информираност и стратегия, всеки може да се окаже печеливш играч. 

 

Какво да очакваме?

Това лято стария континент и малка България ще кипят във футболни страсти и много бира ще се лее пред екраните, в къщи и във футболните средища. Очаква ни едно много напрегнато, интересно и донякъде предвидимо Евро 2016. Залагането на утвърдените ветерани в Европейския футбол, може да донесе значителни печалба на залагащите. Футболни легенди, като Франция, Италия, Англия, Германия и Испания винаги крият нещо в ръкава си. Но тази година изненадата може да дойде отвсякъде. От 10 юни до 10 юли Европа ще бъде футбол!