ВУМК - Добрич изпраща Випуск 2011

Висше училище Международен колеж - Добрич изпраща своите абсолвенти днес - в деня на Българската просвета и култура, 24 май.

ВУМК - Добрич изпраща Випуск 2011

Празникът във ВУМК - Добрич започна в 9 часа днес с обща снимка на завършващите студенти, облечени в тоги и традиционното хвърляне на шапки.


 

Випуск 2011 завършва в специалностите на български Маркетинг и мениджмънт, Маркетинг и управление на хотелиерството и ресторантьорството и Хотелски мениджмънт, както и сега се дипломира вторият випуск с британски дипломи от University of Wales.

 

Част от завършващите колежа в Добрич ще останат в него, продължавайки обучението си в британските магистърски програми на University of Wales и University College Birmingham. 

 

По традиция днес ВУМК се включи и в празничното шествие по центъра на Добрич.

 

След това за  студентите е предвиден коктейл в ресторант "Мечока Бен". Любопитното е, че там във връзка с днешния празник, студенти от Румъния, Украйна и Великобритания ще четат на български стихове на Иван Вазов, Христо Ботев, Елин Пелин и Елисавета Багряна. Студенти от 16 държави се обучават във Висше училище Международен колеж - Добрич.

 

Традиционното хвърляна на шапки на абсолвентитеТрадиционното хвърляна на шапки от абсолвентите 

 

kolej_dobrich_2_600

 

kolej_dobrich_600