Стотици добричлии на откриването на „Хиполенд”

При огромен интерес днес в Добрич беше открит магазин от веригата „Хиполенд”. Лентата преряза кметът на общината Йордан Йорданов.

Стотици добричлии на откриването на „Хиполенд”



„Една от причините, поради, която избрахме Добрич за 26-я си обект, това е, че градът е добре развиващ се, с достатъчно население, с много усмихнати млади хора, на които се надяваме да бъдем полезни. Вашите съграждани могат да открият тук всичко, което им трябва за детето, като започнем от бебешки стоки и стигнат до най-иновативните и съвременни играчки, които могат да се предложат в Европа.”, заяви Явор Николов – член на УС на „Хиполенд” АД. Той добави, че в лицето на Иво Пенчев дружеството е намерила надежден партньор след дълго търсене.


„Доволен съм, че търговският обект е завършен, дава един нов облик на нашия град”, заяви кметът на Добрич Йордан Йорданов, който отправи послание към най-малките жители да се развиват талантливи, като специалният гост на събитието – Крисия.


„От името на инвеститора на търговския комплекс „Катина” ЕООД ви посрещаме в най-красивата сграда в град Добрич”, заяви Иво Пенчев. Той благодари на всички, с чиято помощ е била осъществена и посочи, че е пример за синергия и сътрудничество между местна власт и местен бизнес. „Опитахме се да създадем нова визия за нашия град, нов начин, по който да се строят и представят сградите. Ще се радваме и други наши колеги строители да ни последват в създаването на нов облик на Добрич”, добави той. 


Откриването на магазина привлече стотици деца, младежи, родители не само с големия избор от артикули, но и с концертната програма, която поднесоха възпитаници на студио „Сарандев” и Крисия.

Припомняме, че първият магазин, който открива врати в новия търговски център на пл. „Тракийски” в Добрич е на площ от над 800 кв.м.