Общински съветници и младежи ГЕРБ ще помогнат за лечението на болна жена от Балчик

По инициатива на общинския съветник Илиян Станоев от ГЕРБ в събота, 23 април, в Балчик ще бъде организирана благоторителна инициатива, с която ще се помогне на болна жена, нуждаеща се от лечение в чужбина.

Общински съветници и младежи ГЕРБ ще помогнат за лечението на болна жена от Балчик

Към инициативата се присъедини и целият общински съвет на Балчик, както и представители на ГЕРБ и МГЕРБ от Добричка област.



На площад "21-ви Септември" и алея "Ехо" от 10.00 часа с професионалисти от клуб "Огледало – Спорт" – Варна ще се проведе безплатна тренировка на открито за всички, които предадат стара хартия на обособените за целта места.

На площада и на алеята ще бъдат поставени кутии за дарения, а средствата ще бъдат предоставени за лечението на Ивилина Димова.

Операция в чужбина е надеждата за 43-годишната жена отново да проходи.

Целта на "Спорт и благотворителност – Балчик 2016" е да популяризира масовия спорт сред жителите на общината, повишаване на културата за разделно събиране на отпадъци, както и да демонстрираме, че всички ние заедно сме по-силни при решаване на проблемите, които ни заобикалят.

Със средствата от продажбата на хартия ще бъдат закупени фиданки, които ще бъдат засадени на посочено от еколога на общината място.