Добруджа и Литекс поделиха по точка

Добруджа и Литекс завършиха наравно в дербито на кръга в Елитната юношеска група до 19 години. Мачът ще се запомни и със завръщането на Венци Желев и Николай Радомиров.

Добруджа и Литекс поделиха по точка

Юношите старша възраст на Добруджа днес приеха на стадиона в Добрич лидера в групата Литекс, чийто състав е пълен с национали и е почти сигурен шампион на страната.


 

Мачът започна добре за жълто-зелените. На два пъти Филип Филчев изпробва рефлекса на стража на ловчанлии с далечни изстрели.

 

Логично Добруджа поведе с красив гол на Филип Флоров в 25 мин. След попадението Литекс натисна и успя да изравни в 64 мин. чрез Тафраджийски. До края и двата отбора потърсиха победата, но резултатът остана непроменен - 1:1.

 

Мачът ще се запомни и с появата на терена на двама дългогодишни футболисти на жълто-зелените. Вратарят Николай Радомиров се завърне в любимия си клуб и записа пълни 90 минути под рамката на вратата на Добруджа. За последно той пази в разпадналия се Черноморец (Балчик). След дълго лечение на контузия в игра се завърна и опитният халф Венци Желев, който влезе в игра след почивката.

 

След гола си Флоров отиде да поздрави треньора АнгеловСлед гола си Флоров отиде да поздрави треньора Ангелов

 

Николай Радомиров отново в игра за ДобруджаНиколай Радомиров отново в игра за Добруджа