Братя от спортното училище в Добрич ще участват в Нощта на звездите в "Арена Армеец"

В шоуто ще се включат петима носители на наградата "Клоун" от световния цирков фестивал в Монте Карло и петима медалисти от световни и олимпийски игри - приятелите на Йордан Йовчев и Енчо Керязов, които са стимул и вдъхновение за всички талантливи деца на България.

Братя от спортното училище в Добрич ще участват в Нощта на звездите в "Арена Армеец"

За пети път Йордан Йовчев и Енчо Керязов организират "Нощ на звездите". Тя ще се проведе на 24 февруари, сряда, в "Арена Армеец" в София.



Фондация "Енчо Керязов" ще награди 15 талантливи деца на България за успехите им през 2015 година. Това ще се случи в нощта на звездите, а отличените ще демонстрират своите умения пред многохилядната публика.

Братята Дилян и Панайот Димитрови са сред отличените и в сряда ще бъдат наградени от Енчо Керязов.

Те са ученици в Спортно училище "Георги Стойков Раковски" - Добрич, съответно в 11 и 10 клас и тренират борба.

През миналата година Панайот Димитров спечели първите места на Европейското първенство за кадети с увреден слух в свободен и класически стил, класира се пети на Европейското първенство по борба за кадети в кат. до 42 кг., окичи се с бронзов медал от Балканското първенство и стана шампион на България. Преди 2 дни той стана републикански шампион за кадети в категория до 46 кг. На Европейското първенство за борци с увреден слух през миналата година в Грузия брат му Дилян Димитров спечели два сребърни медала - в свободен и класически стил, в кат. до 54 кг. за кадети.