Аштън Къчър вместо Чарли Шийн

Телевизия CBS пробва трети "чичо Чарли" за "Двама мъже и половина". Този път това е Аштън Къчър.

Аштън Къчър вместо Чарли Шийн
Аштън Къчър е приел предложението на телевизионната компания CBS да се снима в сериала "Двама мъже и половина", съобщава TVLine. Аштън ще играе главната роля, която изпълняваше вече уволненият Чарли Шийн.

Въпросът е дали значително по-младият Къчър, роден 1978 година, ще играе "чичо Чарли" или "главна роля" означава нов персонаж.

Къчър вече индиректно е потвърдил новината като написал в Туитър: "Колко е корен квадратен от 6.25?". Е, отговорът е 2.5, което според феновете му се тълкува еднозначно като препратка към заглавието на касовия сериал.

За ролята в сериала продуцентът Чък Лори бе харесал Робърт Дауни-Джуниър и Хю Грант, който дори седна на масата за преговори, но отказа да заеме мястото на Шийн в "Двама мъже и половина".

Кариерата на Аштън Къчър започва като в холивудска продукция, когато агент, набиращ модели, го забелязва и го убеждава да се запише за участие в конкурса "Новите лица на Айова". Къчър приема. Наградата за първото място, което печели, включва пътуване до Ню Йорк.

Там сключва договор с агенция за модели и бързо попада в елита - работи в Париж и Милано с големи имена като Калвин Клайн, Томи Хилфигер и Версаче.

През 1998, се явява на прослушване за два телевизионни сериала: „Wind on Water" и „That '70s Show". Получава и двете роли, но избира Келсо, а „That'70s Show" става хит.  Аштън играе в главните роли в „Кръгът на Доусън", в „Тексаски рейнджъри", в „Бракувани", в „Дъщерята на шефа".

И все пак, засега най-големия си "удар" Къчър прави, поне според заглавията на таблоидите, когато започва да излиза с холивудския секс-символ Деми Мур.