МВР Добрич издирва шофьор, причинил тежка катастрофа до агромагазина снощи

На 10 февруари, около 19:18 часа в полицията е получено съобщение за възникнал пътен инцидент по бул. „Русия” в град Добрич в близост до агромагазина.

МВР Добрич издирва шофьор, причинил тежка катастрофа до агромагазина снощи

Около 19:00-19:05 часа на около 60 метра след кръстовището с ул. „Хр. Ботев” в град Добрич в посока бензиностанция „ОМВ” в лявата част на пътното платно, лежи неконтактен мъж. Пострадалия е М.Ш. на 25 г. от Добрич. Заедно със свой приятел - С.К. на 30 г. са пресичали булевард „Русия” в посока бул. „Добруджа”, когато неизвестен автомобил блъска 25-годишния мъж. Колата не спира и напуска мястото на катастрофата в посока автогарата. Пострадалият е транспортиран в МБАЛ „Св. Ана” в град Варна с диагноза съчетана травма, фрактури на лява бедрена кост, дясна предмишница, плешка и гръбначен стълб с множество контузи рани по главата, в тежък травматичен шок с опасност за живота.



ОД МВР Добрич умолява гражданите, станали свидетели на произшествието, или разполагащи с информация, свързана със случая, да се обадят на телефон 112 или да посетят Първо РУ МВР Добрич. Анонимността им е гарантирана.