Добруджа и Черно море договориха още една контрола

Треньорът на носителя на купата Никола Спасов е останал много доволен от вчерашната контрола срещу жълто-зелените и днес е отправил покана за още една проверка между двата отбора преди подновяването на шампионата.

Добруджа и Черно море договориха още една контрола

Добруджа и Черно море ще изиграят още една контрола. Това договориха страши треньорите Радостин Димов и Никола Спасов преди минути. Мачът ще бъде на единствената свободна дата в програмата на добричлии - на 10 февруари. Срещата ще започне в 14.30 часа във Варна.



Добрата новина за феновете на футбола в Добрич е, че още през пролетта ще могат да гледат носителя на Купата на България на живо срещу жълто-зелените. От Черно море са заявили готовност да върнат визитата още през първата пауза в първенството около мачове на националния отбор и да гостуват за контрола в Добрич.

Припомняме, че в първата си контрола Добруджа победи Септември (Тервел) с 3:0 с голове на Тодор Колев, Кристиян Димитров и Петър Казаков, а вчера загуби с 1:0 гостуването си на Черно море.

Третият мач на Добруджа тази зима е в събота, 30 януари, от 14.30 часа на стадиона с изкуствена тревна настилка срещу Интер (Плачи дол).