В четвъртък избират най-красивото момиче на Генерал Тошево

10 красавици ще се борят за короната. Конкурсът ще се проведе на 5 ноември от 18.00 часа в читалището и е част от празничната програма на Генерал Тошево тази седмица по случай 8 ноември - ден на Генерал Тошево.

В четвъртък избират най-красивото момиче на Генерал Тошево



Общински младежки съвет, съвместно с Община Генерал Тошево, организира конкурса "Мис Генерал Тошево 2015", който ще се проведе на 5 ноември от 18.00 часа в НЧ "Светлина - 1941".

В програмата ще участват Борис Байчев, Ирен Красимирова, Доротея Петкова, NNS Crew Генерал Тошево и Добрич, изпълнители и танцьори от Арт център "Палитра", Симона Мигленова, Стелияна Маринова и Живко Желев, изпълнители от НЧ"Светлина - 1941".

Публиката също ще има възможност да избре своя фаворитка, която ще получи титлата "Мис Публика". Гласуването ще се извършва преди началото на концерта при влизане в залата.

Специални гости ще бъдат предишните носителки на титлата "Мис Генерал Тошево", съобщават от Общински младежки съвет - Генерал Тошево.

Всички кандидатки и информация за всяка от тях по отделно може да видите във фейсбук албума на Общински младежки съвет - Генерал Тошево "Мис Генерал Тошево 2015" - (ТУК).