Йордан Йорданов: Гласувах за промяната, от която Добрич има нужда

"Лъжите и черният пиар срещу мен продължават и в изборния ден, което е нарушение на закона. Крадецът вика дръжте крадеца - ето това представляват последните обвинения срещу нас. Но докато срещу нас се използват слухове и манипулации, ние работим с доказателства и имаме снимков материал, доказващ контролиран вот в секции в СОУ "Любен Каравелов", заяви Йордан Йорданов - кандидат за кмет на град Добрич.

Йордан Йорданов: Гласувах за промяната, от която Добрич има нужда



В компанията на своето семейство, той гласува в 10.30 часа в секция № 64 в училище "Хан Аспарух" в квартал Добротица в Добрич.


Както и преди седмица, сега отново гласувах за промяната, от която Добрич има нужда, гласувах за нашите деца, за едно хубаво и светло бъдеще за тях, сподели Йордан Йорданов. Надявам се след днешния ден в Добрич да има промяна и тя да бъде осезаема, добави кандидатът за кмет на Добрич.

"На първия тур избирателната активност в Добрич бе една от най-ниските. Искрено се надявам, че хората ще повярват, че промяната е възможна и днес ще излязат да дадат своя глас. Надявам се на балотажа избирателната активност да е по-висока спрямо първия тур", заяви Йордан Йорданов.

Настроението е приповдигнато и очаквам успех, сподели Йорданов.

Щабът на Реформаторския блок е подал сигнал до ОИК - Добрич, дежурния прокурор и ОД на МВР за контролиран вот. Приложен е снимков материал, от който е видно как микробус извозва цели групи избиратели до секциите в СОУ "Любен Каравелов".