Летище Варна въвежда зимно разписание на полетите

Повече възможности за пътуване в зимното разписание на летище Варна. Полетите до Истанбул стават ежедневни.

Летище Варна въвежда зимно разписание на полетите

От 25 октомври с по-големи възможности за пътуване влиза в сила зимното разписание на летище Варна.



Полетите на националния превозвач „България Ер“ до София са всеки ден с честота от един до три пъти дневно в удобни часове за кацане и излитане.

След успешния старт на директната линия от Варна до Истанбул през миналата година, сега авиокомпания Turkish Airlines ще изпълнява всеки ден полети до турския мегаполис. 

Повече полети ще предложи и авиокомпания WizzAir, която ще изпълнява полети през зимния сезон до британската столица четири пъти седмично в дните понеделник, сряда, петък и неделя.

През зимния сезон полетите до Москва (Домодедово) ще бъдат три пъти седмично в дни вторник, четвъртък и неделя. Изпълнява ги авиокомпания Siberia Airlines. Часовете на кацане и излитане на летище Варна са съответно 15:25 и 16:15 местно време.

Всеки ден остават и полетите до Виена на авиокомпания Austrian Airlines, която свързва Варна със столицата на валса с часове на кацане в 12:50 и на излитане 13:30 местно време.

В допълнение на редовните полети, както и през предходната година, авиокомпания Israir ще изпълнява чартърни полети до Тел Авив в дните четвъртък и неделя.

Актуална информация за разписанието на полетите от и до летище Варна може да намерите на интернет адрес: www.varna-airport.bg