Атанасов: Подкрепете ни! Нека заедно се борим за достойно бъдеще!

Атанас Атанасов, кандидат за кмет на град Добрич, посети служителите на шивашка фирма Краси МС, за да ги запознае със своята план-програма "Бъдеще за Добрич". Придружаваха го кандидатите за общински съветници Десислава Димитрова и Явор Георгиев, както и Калина Балабанова - народен представител на ПП АТАКА.

Атанасов: Подкрепете ни! Нека заедно се борим за достойно бъдеще!

Атанасов е икономист по образование, живял и работил в Добрич, собственик на частен бизнес, но от години се занимава и с политика. Вече 8 години е общински съветник. В листата за общински съветници на ПП АТАКА са включени хора с различни интереси, знаещи, можещи и искащи промяна за града, посочи Атанасов. Най- важните неща, към които се стремим са децата ни да имат бъдеще в Добрич, по-добри условия за живот на хората, подкрепа и насърчаване на малкия и среден бизнес. 


През всички тези години в общинският съвет не се примирихме и не останахме безучастни към липсата на благоустрояване на крайните квартали - липса на спортни детски площадки, липса на регулярен транспорт, коментира той. Липсата на условия за реализация е причината за обезлюдяването на града. Липсват инвестиции в бизнеса и съответно разкриването на нови работни места. Кмета и общинска администрация са лишени от диалог с местния бизнес. Нерационалното разходване на публичните средства от Общинският бюджет е недопустимо. Не се примирих и не смятам да го правя, с нелепата практика за събиране на пари за охрана в училищата, каза Атанас Атанасов.

Имаме много красив градски парк, да така е. Но това ли беше най-важното за нашият град?! В стотиците срещи, които проведохме с гражданите на този град, стана ясно, че не е това най-важното. Похарчените пари за реконструкцията му се изчисляват в милиони. Хората обаче питат - какво стана с нашите доходи, разкриването на нови работни места, бъдещето на децата ни, коментира кандидат-кмета. 

Атанас Атанасов призова всички присъстващи да не оставят на другите да решават тяхното бъдеще,  а в неделя да гласуват с номер 10 в бюлетината. Защото аз имам енергията и волята да се боря с несправедливостта, завърши обръщението си Атанасов.