Йордан Йорданов: Здраво стъпили на земята да променим Добрич към по-добро

Над 300 съмишленици на идеята за спиране на едноличното управление на Добрич, подкрепиха снощи кандидата за кмет Йордан Йорданов и кандидатите за общински съветници от листата на Реформаторски блок.

Йордан Йорданов: Здраво стъпили на земята да променим Добрич към по-добро



„Нашият град има нужда от спешно оздравяване, ние предлагаме истинските решения. В тази кампания ние вече постигнахме две основни цели, по-добри сме от предните избори, ще бъдем поне втори по изборен резултат, третата ни задача е да стигнем до балотаж. Благодарение на Вас сме на път да осъществим и тази цел", каза на присъстващите Йордан Йорданов.

Пред Вас с лицата си застават кандидатите за общински съветници, за да ги познавате и дължите отговорни за работа им в следващия Общински съвет, допълни Йорданов при представянето на листата на реформаторите.

Символично е, че събирате толкова много хора в сградата на висше международно училище, каза на присъстващите Димитър Делчев, секретар на парламентарната група на РБ в НС. В този факт аз виждам поне три приоритета от програмата на Йордан Йорданов - образование, връщане на младите хора в Добрич и управление на града отговарящо на европейските стандарти, допълни Делчев. "От разговорите с хората разбирам, че десетки семейства напускат града всяка година. Затова пожелавам на Данчо и неговия екип не космически успехи, а  здраво стъпили на земята да променят града за по-добро."

Комплимент към симпатизантите бе присъствието на Калинка Вълчева и нейните песни. За нас от Реформаторски блок Вие сте истинския почетен гражданин на Добрич, каза кандидатът с номер 1 в интегралната бюлетина. Номер 1 е символичен номер, с 1 започва всичко, каза певицата.

11-годишната Димитрина Германова поздрави гостите на Реформаторски блок символично с песента на  Крисия „Планетата на децата”, защото бъдещето е за нашите деца.