"Глас народен" ще бъде гласът на добричлии в общината

Подобряване на инфраструктурата в кварталите, намаляване на такса смет и обезопасяване на районите около детски градини, детски площадки и училища са част от основните ангажименти в програмата на ПП "Глас народен" - Добрич.

"Глас народен" ще бъде гласът на добричлии в общината



По покaна на Съюза на слепите, Михаил Михов - кандидат за кмет и кандидат за общински съветник и Зорница Пейкова - кандидат от листата на ПП "Глас народен" представиха програмата на партията за управлението на Добрич в следващия мандат.

Нашата цел е да защитим правата да гражданите, да се чуе гласът на народа в общинския съвет, заяви Михаил Михов. В "Глас народен" сме отворени към всякакви предложения от гражданите, допълни кандидатът за кмет. Общината трябва да обърне внимание на гражданите, а не да обръща внимание на определен кръг от фирми, заяви Михаил Михов.

Той е на 35 години, роден е във Варна, но от 15 години е избрал да живее и работи в Добрич. Твърдо застава зад това свое решение и е категоричен, че бъдещето му е в Добрич и ще продължава да се бори с всички сили за доброто на града. Семеен, има дъщеря в предучилищна група, ИТ специалист, работи в сферата на дизайна и рекламата. Живее в ЖК Балик, така че добре познава проблемите на кварталите на Добрич.

Затова и водещ акцент в програмата на "Глас народен" е подобряването на инфраструктурата в кварталите. Михаил Михов обеща намаляване на такса смет, защото добричлии плащат едни от най-високите данъци в страната. Сред приоритетите на "Глас народен" е обезопасяването на районите около детски градини, детски площадки и училища.

При победа на изборите, ще бъде извършен пълен одит на общината за последните 12 години, тъй като общината е затънала в дългове, заяви Михаил Михов.

Край на рекета в училища и детски градини - събиране на пари за охрана и други, обеща кандидатът на "Глас народен".

За да задържим младите хора в Добрич са необходими нови инвеститори с нови работни места, иначе няма да има кой да се разхожда в парка, отбеляза Михаил Михов. Програмата ни е насочена към децата и младежите, поясни той.

Искаме децата на Добрич да живеят в по-добър град, искаме да има къде да спортуват безплатно, допълни Зорница Пейкова - кандидат за общински съветник от листата на "Глас народен".


При последвалата дискусия хората със зрителни проблеми се оплакаха от трудно достъпната за тях градска среда и направиха конкретни предложения как общината лесно може да облекчи предвижването им в Добрич. Има достатъчно програми, по които общината може да осигурява работа на хората с увреждания, отбеляза Михаил Михов.


Номерът на "Глас народен" в бюлетините за кмет и общински съвет на Добрич е 20.