БСП - Добрич: Следващият кмет на града трябва да е социалист

Пред стотици добричлии на площад "Свобода" бе даден стартът на предизборната кампания на БСП - град Добрич.

БСП - Добрич: Следващият кмет на града трябва да е социалист



Кандидат за кмет на социалистическата партия в Добрич е Мая Димитрова - общински председател на БСП - Добрич, адвокат, общински съветник в последните два мандата.


Днес е Международен ден на усмивката, започваме кампанията усмихнати и ще я завършим с усмивка и победа, каза Мая Димитрова.


Аз вярвам и знам, че заедно с вас - жителите на Добрич, можем да направим промяната, да променим града към по-добро, да променим статуквото, сподели кандидатът за кмет на БСП.


Бяха представени всички 32-ма кандидати за общински съветници в листата на Българска социалистическа партия. Водач на листата е Мая Димитрова. Следват Даниел Йорданов, Светлин Колев, Стоян Люцканов, Георги Георгиев, арх. Емилия Добрева, Дариела Вълканкина, Боян Саркизов и др.


Официален гост на събитието бе Атанас Мерджанов - заместник председател на ПГ на БСП Лява България и говорител на партията. За последните 3 мандата стореното е не малко, но на град Добрич и неговите хора е нужна нова енергия, нова сила, ново вдъхновение, които им дава Мая Димитрова със своя отбор - кандидатите за общински съветници, заяви Мерджанов. Той отбеляза, че в лицето на тези кандидати за кмет и съветници, добричлии ще получат справедливост и човеченост към всички. Както Йохан Кройф поразяваше съперниковата врата и постигаше победи с номер 14, така номер 14 ще донесе победа и на БСП - Добрич, смята Атанас Мерджанов.


Откриването на кампанията продължи с поздрав към присъстващите в изпълнение на ансамбъл "Добруджа".


Номерът на БСП в интегралната бюлетина за кмет на град Добрич и за общински съветници в местния парламент е 14.








Купуването и продаването на гласове е престъпление