Община Балчик обявява конкурс във Фейсбук за най-интересна и забавна училищна история

Балчик е един от най-красивите и забележителни български градове, но най-голямото му богатство са децата. За празника на града, който съвпада с деня на славянската писменост и култура – 24 май, Община Балчик организира специален конкурс под името „Усмивки от училище” в най-предпочитаната от учениците форма – Фейсбук.

Община Балчик обявява конкурс във Фейсбук за най-интересна и забавна училищна история

На страницата на конкурса в социалната мрежа всички те ще могат да споделят своята най-забавна, интересна и забележителна история, както да качат и снимка от преживяванията си в училище. Всички деца от училищата в града могат да вземат участие, като ще има специална награда за абитуриентите от випуск 2011г.



Община Балчик търси историите и спомените на децата, свързани с преживяванията им от годините в училище, за да остане онова прекрасно чувство от безгрижното им детство в родния им град. Децата, които проявят оригиналност и творчество и споделят най-щурите си случки, ще получат награди.


Специално жури: водещите на „Денят е прекрасен” по бТВ - Ива Дойчинова и Васко Мавриков, представители на общината и на училищната общност ще селектира най-оригиналните истории.  На официалния концерт за празника на Балчик – 24 май, ще бъдат обявени и победителите.


Страницата на конкурса може да откриете във Фейсбук под името – „Конкурс за децата на Балчик – Усмивки от училище”.

 

Покажете, че сте най-готиния клас в най-красивия град Балчик, призовават от местната община.