Нова електронна услуга на сайта на Община Добрич

Сайтът на Община град Добрич предлага вече електронни услуги, свързани с детските заведения и Детска млечна кухня.

Нова електронна услуга на сайта на Община Добрич

Достъпът е чрез бутон Детски заведения и млечна кухня в лентата с Е-услуги на началната страница на сайта.



Услугата дава възможност на родителите на децата, посещаващи детски ясли или детски градини, да се информират за седмичното меню на децата си. Те могат да проверят задълженията си за плащане на месечната такса, да прегледат отразените присъствия и отсъствия на детето/децата, а също така да заплатят онлайн – през ePay – таксата, ако имат задължения.

Специален модул от електронната услуга е на Детска млечна кухня - град Добрич. Той съдържа информация за условията за ползване на кухнята и актуално седмично меню. Предоставена е възможност за изтегляне на заявление за ползване на кухнята, за заявяване на е-купони и тяхната онлайн заверка. Потребителско име и парола се предоставят при подаване на заявление еднократно в Детска млечна кухня.

От новата е-услуга могат да се възползват родителите на деца, посещаващи детски ясли и детски градини в Добрич, както и всички клиенти на Детската млечна кухня.

След въвеждането на новия уеб дизайн за мобилни устройства, разработването и предлагането на нова електронна услуга е поредната стъпка за надграждане на официалния сайт на Община град Добрич в интерес на неговите виртуални посетители и населението на града.