Днес и утре е фестивалът на фойерверките в Каварна

Третото издание на фестивала на фойерверките ще се проведе в петък и събота (14 и 15 август).

Днес и утре е фестивалът на фойерверките в Каварна

През двете вечери хиляди посетители на централния плаж в Каварна ще наблюдават огнени кълба от буна 1 и 2 и светлинни ефекти от морето. В тазгодишното издание на фестивала пиротехнически фирми ще демонстрират ефекти по четири пъти на вечер, което ще направи огненото шоу още по-грандиозно.



Няма събитие в Каварна, което да не е съпроводено от музикални ритми, които допълнително приповдигат настроението. Програмата и през двете вечери ще започне в 20,30 часа с най-добрите хитове от DJ Rossko. Музикалната изненада ще поднесат хип-хоп звездите на 90-те Down Low, които пристигат отново в България, специално за фестивала. През първата вечер на събитието, ще имаме удоволствието на живо да чуем парчета като Once Upon A Time, Moonlight, Murder и много други. Съботната вечер е запазена за хитовият рап дует Румънеца и Енчев, които са подготвили изненада за хилядите посетители на светлинното шоу. Водещи на събитието ще бъдат Ернестина Шинова и Краси Добрев, а режисьор - Андрей Слабаков.

Община Каварна уведомява гражданите и гостите на събитието, че по време на фестивала се въвежда ограничен достъп на МПС в морската зона на града. Те ще бъдат пропускани до заемането на наличните паркоместа. След 19.00 часа до морската зона ще се движат два автобуса на всеки 30 минути.