Шоуто „Мини Мис и Мини Мистър” - отново в Добрич в средата на юли

Актрисата Илиана Балийска и Палавото шоу-конкурс „Мини Мис и Мини Мистър” ще бъдат отново в Добрич на 15 юли 2015 г., от 18 часа, на пл. „Свобода”.

Шоуто „Мини Мис и Мини Мистър”  - отново в Добрич в средата на юли

Единственият лицензиран конкурс “Мини Мис и Мини Мистър” е запазена марка на актрисата Илиана Балийска - тя дава възможност за творческа и телевизионна изява на малките големи таланти от 3 до 12 години.



Палавото шоу се реализира в две възрастови групи: от 3 до 6 години  и от 7 до 12 години. При мини госпожиците първият тур е манекенска изява, втори тур - танцуват по песни от шоуто и трети тур - индивидуална изява (без ограничения - артистична, творческа, музикална, спортна и др.)

При мини господата: първи тур - артисти - културисти, втори тур - канадска борба и танци по песни от шоуто, трети тур - индивидуална изява - решаваща за крайното класиране.

Носителите на титлата “Мини Мис и Мини Мистър”, класирани от 1-во до 6-то място, се представят на национален конкурс „Мини Мис и Мини Мистър – есен“ на 19 септември т.г. в Националния дворец на децата в София.

Престижният конкурс става все по-предпочитан и от деца, и от родители, и от педагози, защото в първия етап няма предварително записване и подбор - всеки може да бъде на сцената и да опита да докаже, че мястото му е там, а не в публиката. На призьорите се раздават награди.

Желаещите да участват в Палавото шоу да заповядат на 15.07.2015 г. (сряда) на площад „Свобода”. Регистрацията на всички участници ще стане един час по-рано от началото на шоуто. Участието е безплатно. Проявата се осъществява под патронажа на кмета на Община град Добрич – Детелина Николова.