Фестивал на виното – Албена ще се проведе за първи път

Първи регионален фестивал на виното, който ще се проведе на 3 и 4 юли от 16 до 23 часа в плажен ресторант „Рай”, организира Албена

Фестивал на виното – Албена ще се проведе за първи път

Плажен ресторант „Рай” в курортен комплекс Албена е една от най-добрите локации в Албена в близост до хотел „Боряна”. Разположен на централната крайбрежна алея с прекрасна гледка към морето и чудесна сенчеста зона, разкриваща тишината и прохладата, идващи от резервата Балтата, ресторантът е любимо място на множество гости от различни страни.

Фестивалът на виното – Албена има за цел да популяризира различните видове вина и алкохолни напитки сред широк кръг от директни потребители. Гостите ще могат да дегустират вина които се показват за пръв път или са участвали и спечелили множество награди от международни конкурси.

Всеки желаещ от посетителите може да закупи от дегустираните продукти на цени на производител от мястото на събитието или ако си хареса бутилка вино да си я купи и изпие във приятната обстановка на ресторант Рай с меню от интернационалната кухня под звуците на лека chill-out музика.

Албена АД ще  представи своите вина Geranium - първа реколта от собствени лозя в село Кранево, Северен Черноморски регион. Участват още 13 изби и вносител на чилийски и аржентински вина за България.