А.С.А. събира в Добрич мениджърите си от всички държави

А.С.А. събира в Добрич мениджърите си от всички държави
Новото депо в Стожер
Годишното отчетно събрание на А.С.А. ще бъде в Добрич, идната седмица - във вторник и сряда

На него ще присъстват членовете на управителния съвет и регионалните мениджъри по държави. Те ще посетят депото в село Стожер, което за момента в България е най-добро.  Около 20 са съвременните сметища в страната. А.С.А обслужва 13 български общини.


Припомняме, че регионалната система за отпадъци е един от най-грандиозните проекти по приоритетна ос 2 – "Подобряване и развитие на инфраструктурата за третиране на отпадъци", не само на територията на община Добрич, но и за страната.  Тя е построена в съответствие със стандартите на ЕС.


Дейностите по неговата работа се извършват от консорциум "РСУО – Добрич" за период от 5 години. .А.С.А. България ЕООД стана партньор в този консорциум след участие в процедура за обществена поръчка.


Компанията вече ще е с ново име: FCC Environment CEE. Испанската група FCC е една от водещите фирми, предлагащи услуги, свързани с опазването на околната среда. Понастоящем тя развива дейността си в 56 държави на 4 континента като за нея работят 60 000 служители. FCC генерира 6726,0 млн. евро приходи през 2013 г., от които 42% идват от международните пазари, най-вече в Европа и Америка.


През годините от стъпването си на българския пазар тя сменя неколкократно собствениците, името и седалището си на управление - от РВЕ (RWE), Шеле (Scheele), .А.С.А. Шеле. В Добрич е от 2000 година.


Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+