"Купи и дари" организира Ротаракт - Добрич

В дните преди Великден - петък и събота, в магазините на Била и Кауфланд в Добрич клиентите ще могат да закупят продукти за домовете за деца, лишени от родителски грижи и приюта за бездомни към храм " Св. Троица ".

"Купи и дари" организира Ротаракт - Добрич

 Инициативате е на Ротаракт - Добрич. Младите ротарианци в нашия град за пореден път организират подобна дарителска кампания.


Акцията "Купи и Дари" дава възможност на гражданите да подкрепят социално слаби групи от населението, споделяйки великденската си трапеза с тях. Пазарувайки за себе си в тези вериги хипермаркети, хората могат да купуват и хранителни продукти за нуждаещите се .

На входа на магазините може да получите информация за необходимите за тях продукти. Списъкът с препоръчителни продукти е предоставен лично от домовете за деца, лишени от родителски грижи.

Всеки, който желае да участва в дарителската кампания и да разнообрази празничното меню на тези хора, ще може да остави закупените продукти в количките с надпис “Купи и Дари” в следкасова зона на магазините. Събраните продукти ще бъдат дарени.

 

Ротаркт Добрич бяха се включили активно в почистването на 16 април тази годинаРотаркт Добрич  се включиха активно в почистването на 16 април тази година