Цонко Цонев ще журира рок конкурса Let`s Rock it!

Председател на журито на рок конкурса, организиран от Младежи ГЕРБ – Добрич “Let`s Rock it”, ще е Цонко Цонев, разкриха организаторите.

Цонко Цонев ще журира рок конкурса Let`s Rock it!

Каварненският кметъл ще оценява младите изпълнители, които на 30.04.2011 от 17:00 часа ще се борят за награда безпалтен запис на албум предоставена от организаторите от ГЕРБ.


 

Журито ще е в състав Цонко Цонев – Председател и членове Стилиян Митев – Координатор на МГЕРБ, Йордан Трифонов – Член на управителния съвет на младежите, Ивайло Манушев, който е един от организаторите на рок феста в Ген.Тошево и Милен Петров, който е член на добричката рок банда Segmented.

 

Бандата, класирала се на второ място ще има уникалния шанс да свири в рок столицата на България Каварана на празника на града,а групата каласирала се на трето място ще свири на феста в Генерал Тошево. Известни са и групите потвърдили участие, а те са: Gotta G. – Добрич, Paintless picture – Добрич, ZOV – Варна, REV – Варна, Amaranth – Варна, Black Diamond – Смолян, G-Rock от Силистра и Antidot от Троян. Те ще забият яко в залата на Драматичен театър в съботната вечер след седмица, като входът за всички е свободен.