Шофьорка избяга от полицейска гонка

Шофьорка избяга от полицейска гонка
Шофьорка-нарушител се оказа по-бърза от полицейските патрули на две столични управления и успя да им се измъкне с мръсна газ при надпревара по бул. "България".

Жена шофьор успя да избяга на полицаи от две столични полицейски управления след преследване по софийските булеварди, достойно за екшън филм, съобщи БГНЕС.

Малко след 2:00 ч. тази нощ жената била спряна за проверка на булевард "Тодор Каблешков". След кратък разговор с органите на реда, тя се качила бързо на своето "Ауди А4" със столична регистрация и отпрашила с висока скорост по посока булевард "България".

В гонитбата се включили представители на две полицейски управления, но така и не успели да я заловят, а нарушителката изчезнала с мръсна газ.

През изминалото денонощие в страната са станали 16 тежки катастрофи с 1 загинал и 20 ранени, от които 1 с опасност за живота, съобщиха от МВР. В района на София са станали 115 леки и 3 тежки катастрофи, 3-ма души са ранени.

От началото на месеца тежките катастрофи в страната са 258 с 34 загинали, а от началото на годината - 1475 тежки ПТП-та със 166 загинали.

Източник: bNews
Коментирай

Споделете в социалните мрежи:

Google+